Deze is ook vegetarisch maar je kan er altijd wel ergens vlees door draaien ofzo. Ik weeg eigenlijk nooit mn ingrediënten af maar doe het op het zicht
Cannelloni gevuld met spinazie-kaasmengelingNodig:cannelloni buisjes (pasta)
een portie spinazie
1 potje ricotta kaas
een goed handje vol pecorino kaas (harde italiaanse kaas)
pot tomatensaus
gemalen kaas
spuitzak of een vershoudzakje die je toe knoopt en de punt af knipt
Hoe maak je hetmeng in een kom de spinazie, ricotta en pecorino voor de vulling
zet de buisjes pasta op een schaal of bord
vul je spuitzak of wat daar voor door gaat en doe de punt er van in de buisjes, spuit de vulling er in
schik de gevulde buisjes in een schaal
giet over dit alles tomatensaus heen
werk af met de gemalen kaas en dan een half uurtje de oven in op 180°C
(je kan ook eer je de kaas er over strooit op de laag tomaten saus nog een kaassaus laagje doen, is ook lekker maar dus wat meer werk)